Om

 

Jeg er en vaskeægte sportsidiot, som har brugt største delen af mit liv på enten at dyrke sport, se sport eller underviser i sport, og startede min reelle karriere, som træner i 2009, hvor jeg blev uddannet fitness instruktør i SATS. Siden da har jeg opgraderet mit CV med blandt andet en kandidatgrad i Idræt, fysisk træner, kost – og livsstilsvejleder, løbetræner og TRX-træner og har arbejdet som personlig træner og kostvejleder i mere en 5 år. Derudover har jeg også undervist og uddannet nye trænere til fitnessbranchen og været produkt manager for en social vægttabs-app.

Jeg interesserer mig naturligvis utrolig meget for hvad kroppen kan, men især også for de sociale og mentale aspekter af en sundhedsrejse rejse eller et træningsforløb, som jeg mener er mindst lige så vigtige at have fokus på. Jeg har fokus på det hele menneske i mine forløb og ønsker at give dig langvarige resultater samt viden og værktøjer indenfor kost, træning og sundhed, som du kan tage med dig videre i livet.

 

Anja Simonsen Personlig Træner Fine Fettle

 

Hvad mine klienter siger:

 

Livskvalitet

“Jeg har af flere omgange brugt Anja som personlig træner. Hun har ændret mit liv radikalt hvad angår spisning og træning. Man kan sågar sige, at hvis hun var kommet ind i mit liv, mens jeg stadig spillede badminton på topplan, havde min karriere set noget bedre ud.  
Det, der var vigtigt for mig, da jeg skulle finde en personlig træner/diætist, var, at jeg kunne få hjælp til mine spisevaner. Grundet mit arbejde på TV 2 SPORT med badminton har jeg mange forskellige ”tidszoner”, og hun har hjulpet mig til, hvordan jeg kan spise ordentligt på alle tider af døgnet, så jeg beholder energien og samtidig ikke får ’cravings’.

Alt i alt har hun hjulpet mig med at få det godt med mig selv, og jeg står glad op hver morgen med stor energi. Så står man i en situation, hvor man har brug for hjælp til disse ting i hverdagen, så kan jeg på det varmeste anbefale Anja” – Jim Laugesen

Anja er min helt!

“Jeg har haft hende som fast personlig træner i mere end 2,5 år. Gennem fokus på en alsidig træning og kost har jeg, takket hende, været i stand til at opleve min helt egen transformation fra ’unfit’ og overvægtig til veltrænet og slank. Jeg har aldrig været i bedre form.

Gennem hele forløbet har jeg ikke været skadet, hvilket for mig er det ultimative udtryk for den stærke faglig viden som Anja medbringer ift. at planlægge det helt rigtige forløb.

Ud over dette har det været utrolig sjovt og motiverende at være sammen med Anja. Jeg så frem til vores træning sammen… selvom hun er sindssyg hård og presser en til det yderste – på den enorm behaglige og positive måde!

Jeg giver Anja mine allerbedste anbefalinger og jeg ville simpelthen elske hvis Anja kunne komme til Tyskland (hvor jeg nu bor) for at være min personlige træner.” – Anne Ernst

Jeg har nu brugt Anja Simonsen som personlig træner i 2 -3 år og kan kun give Anja de varmeste anbefalinger.

“Anja sætter sig godt ind i opgaven ved at finde sin kundes styrker og svagheder. Sker der ændringer i opgaven, så gør hun alt for stadigvæk at nå målet for og med sin kunde. Anja er rigtig god til at trække de punkter ud i en opgave som virker og bringe dem over i en ny base og så opbygge en ny struktur. Anja er hudløs ærlig, men på den empatiske og indlevende måde.” – Malene Bramwell

Anja er en ærlig, tryg og dygtig personlig træner.

“Ærlig, fordi Anja gør opmærksom på mine styrker og svagheder, så jeg netop kan forbedre mig der, hvor det giver mest værdig for mig.

Tryg, fordi jeg aldrig føler mig akavet eller forkert, når jeg træner med Anja.

Dygtig, fordi Anja har styr på alle teknikker og træningsformer.

Den varmeste anbefaling herfra “- Ann-Sophie Krarup Bjørke

At have Anja som personlig træner får alle mine varmeste anbefalinger.

“Jeg kontaktede Anja, da jeg var kørt sur i dårlige vaner hvad angår både kost og motion. Anja er en lyttende, involverende, motiverende, engageret og meget kompetent personlig træner. Efter at have nået mit første store mål om et vægttab satte vi sammen nye mål – og sådan blev vi ved i mere end 2 år sammen. Anja byggede kost og træning op om min hverdag, og de muligheder jeg havde for at gøre små tiltag i hverdagen, der betød at jeg fik ændret mine vaner. Anjas enorme viden kom mig også til gode, da jeg efter et cykelstyrt havde skader, der skulle tages hensyn til i træningen. Det giver en enorm tryghed at have en så vidende og dygtig personlig træner. Jeg håber, at jeg selv kan få flere timer sammen med Anja.” – Anne-Sofie Due